Schooltuin op Nederlandse wijze in bijna 2 weken a
Door: Guus en Tom
Blijf op de hoogte en volg Guus en Tom
23 Februari 2008 | Nepal, Pokhara
Ook nog een leuk verhaaltje: Bonnie de schoolhond was op een gegeven moment zijn halsband kwijt, waarschijnlijk gejat op een van haar dagelijkse uitstapjes. Tom en ik hebben gelijk een nieuwe voor haar gekocht zodat ze niet voor straathond aangezien wordt. Diezelfde middag liepen we naar de bus om naar huis terug te gaan en 100 meter van de school zagen we een klein hondje bij een huis liggen met de halsband van Bonnie om!!!die hadden de eigenaren van dat hondje gewoon schaamteloos van Bonnie gejat en bij hun eigen hond om de nek geschoven!!!hahahahaha hoe vind je die??we hebben de halsband gelijk terug gevraagd en ze zou hem de volgende dag komen brengen, weet niet of dat nou gebeurd is of niet.
Nou bekijk maar even de foto’s van de tuin, maar we vertellen erbij dat de tuin nu wel bijna af is alleen hebben we daar nog geen foto’s van. Deze zullen spoedig volgen!!!
23 Februari 2008 - 09:45
Suzanne M:
jongens wat een spannende verhalen allemaal en ....wat leerzaam ook!
veel succes en liefs! -
23 Februari 2008 - 15:59
Mam:
ziet er goed uit allemaal, nu maar hopen dat er wat groente wil groeien. Ziet er wel kicken uit jullie tweeen zo voor de klas. groetjes maar weer, dikke kus -
23 Februari 2008 - 17:08
Colinda:
Ha jongens, wat zijn jullie goed bezig zeg!! Heel erg leuk allemaal.
Wij moeten ons maar zien te vermaken terwijl jullie daar zo gaaf zijn, dus zijn we gister met de schoolmeiden even een pizza gaan eten in de stad.
Daarna nog even met Marja en Lies een drankje gedronken, en natuurlijk met Lies weer als laatste doorgezakt tot een uurtje of half 2. Ja, een vrouw alleen moet toch ook een beetje uit?
Ga zo door, volg jullie verhalen graag.
dikke kus, Colinda.
23 Februari 2008 - 19:07
Julia En Brigitte:
hee boys wat is dit grandioos zeg. het ziet er fantastisch uit. laat nu de compost maar komen. ga zo door en natuurlijk onwijs bedankt voor jullie inzet voor 'onze' kids. dhanybaad! -
24 Februari 2008 - 03:30
Tobias:
leuk om even weer wat van jullie te horen. Ik ben er weer helemaal boven op en ik vind het zo geweldig om die tuin van jullie zo snel vorm te zien krijgen. Met al het gedoe hier valt het wel mee. Ik merk er in ieder geval niet zoveel van. Wel op mijn tripje naar nagarkot was er veel gedonder in baktapur, maar dat heb je misschien al in mijn verhaal gelezen. nou jongens ga zo door. Ik kom aan het eind van mijn annapurna round in pokhara maar dat is pas ergens rond 10 april. Mijn email is trouwens www.tobiaskuyper@hotmail.com Ik hoor van jullie en misschien tot volgende week zondag. groetjes. tobias -
24 Februari 2008 - 16:23
Leni En Anton:
Hallo Tom en Guus,
We hebben jullie Site weer gevonden.
Alle leuke verhalen gelezen erg spannend.
Jullie zijn goed bezig, een leuke maar moeilijke klus.
De foto’s zijn erg mooi en geven een goed beeld van de (jullie) problemen weer.
Ga zo door. We blijven het volgen. Veel succes en plezier.
Groetjes!
25 Februari 2008 - 09:27
Jip:
die kas lijkt me groot genoeg om een extra bijverdienste te verdienen uit de zgn papaverteelt .... gheghe.
Keep up the good work,
boys,
gr jip -
25 Februari 2008 - 14:57
Mina Didi:
Dat ziet er goed uit. Wat een verschil. Ik ken het terrein alleen uit de tijd dat het volstond met rijstplanten.
Had je nog de groeten van mij gedaan aan Laxmi? -
27 Februari 2008 - 15:44
Angelique:
Hallo Tom en Guus,
Ik heb via Koen Twilt (project van Langtang Children in Kathmandu) van jullie gehoord en heb jullie site even gecheckt. Maya en ik zijn in november bij beide projecten geweest. Toen wij de school bezochten in Pokhara waren Julia en Brigitte er ook. Jullie verhalen zijn een feest van herkenning. De drukte, de verkopers en de armoede van de kinderen. Ik vind het geweldig wat jullie voor dit project doen en ik ga jullie zeker volgen. Heel veel succes met alles en geniet van het land!
Groetjes Angelique. -
28 Februari 2008 - 22:00
B&F:
Hi Tom (en Guus),
Keep up the good work !!!