al weer een week in Pokhara....
Door: Guus en Tom
Blijf op de hoogte en volg Guus en Tom
09 Februari 2008 | Nepal, Kathmandu
09 Februari 2008 - 11:11
Wilmar:
eey, ziet er allemaal echt goed uit gozertjes.. echt leuk om te lezen wat jullie daar een beetje aant doen zijn! hou het hoog daarzo en binnekort een langer bericht van mijn kant..
ajuus x -
09 Februari 2008 - 11:24
Peter Stradmeijer:
Hartelijk dank dat jullie mij op de hoogte willen houden. Ik was er nog niet aan toegekomen om aan tjeerd het adres te vragen. Wat een enorme "rijkdom" hebben wij hier in het Westen. Jammer alleen dat wij het niet beseffen. Ik ga jullie nauwlettend volgen en wens jullie al het succes toe.
Groet. Peter -
09 Februari 2008 - 12:18
Suzanne:
Wat een mooi verslag weer. Echt goed en mooi wat jullie daar allemaal zien, ook moeilijk lijkt het me, aan de foto's te zien is het behoorlijk primitief zeg. Kunnen jullie daar wel een beetje mee omgaan?
Heel veel succes en hou je haaks x -
09 Februari 2008 - 15:04
Jip:
OK.
holy hizzle wat een goed verslag.
Ik ga meteen borrelen als ik zie dat jullie bij die mensen thuis zijn geweest,
graag mail mij wat meer foto's van woonsituatie/interieurtjes/gebruiksvoorwerpen etc.
Jongs,
lekker door gaan,
en vergeet niet dat entremedio in de startblokken staat om te helpen.
Shit,
ik wil ook weer projecten lopen.
Lates,
jip -
09 Februari 2008 - 15:14
Colinda:
Hallo jongens,
Wat een avontuur, en wat super dat jullie dat mee mogen maken. Ik volg jullie verhalen op de voet! Zou ook wel een paar dagen willen meereizen...Hier missen jullie niks hoor, (al helemaal niet op school)alleen jullie vriendinnetjes. (snik) Groeten uit nog best koud en winterachtig Amsterdam.
colinda -
09 Februari 2008 - 18:27
Mams:
Weer een bijzonder verslag. Nu gaat het echte werk dus beginnen. Ga jullie best maar doen, zo te zien hebben die kindertjes het zeker verdiend. Wat een foto met die slang zeg, Guus heb jij hem ook om je nek gehad!:D Succes maar weer. Dikke kus -
10 Februari 2008 - 19:38
Ar:
Wow dudes! wat een verhalen elke keer, die foto's zijn wel goed om te zien bij het verhaal zodat je ook een beetje voorstelling van kan maken...
Echt een bizarre omgeving waar jullie nu zijn maar keep up the good work en succes met alles!
Tsjuus! -
10 Februari 2008 - 23:10
Jet:
Wat een belevenissen allemaal! Dat is wel wat anders dan Madrid ;-) En wat een koppies hebben die kinderen. Ik zou zeggen: Keep up the good work!
xXx -
13 Februari 2008 - 10:49
Cilia:
Hoi Tom leuke verhalen heel indrukwekkend wat jullie daar allemaal zien en meemaken lijkt me best moeilijk om daar in zo te moeten inleven wij zijn maar super verwend als ik dit zo zie. Het ga je goed en succes met jullie werk
Groeten Cilia en Erik -
15 Februari 2008 - 17:55
Syl:
hallo tom en guus, Erg leuk jullie bericht. Vooral de foto's zijn erg interessant en mooi. Jullie gaan goed dicht aan het opjekt en daardoor spreken die foto,s. Je kunt je niet voorstellen dat je zo kunt leven als je die hutjes ziet.Maar goed dat het weer nu warm is dan hebben ze tenminste geen last meer van de kou. We zijn alweer benieuwd naar het volgende bericht met foto,s en wensen jullie verder veel succes. Groetjes van hier Syl en Ulli